Organizacija in izvedba celotnega logističnega procesa vključuje vse faze pretoka blaga med proizvajalcem in kupcem, ki med drugim obsegajo načrtovanje, izvajanje, kontrolo in analiziranje transporta, skladiščenja in distribucije blaga ter informacij, ki so vezane na blago.

Vključuje optimizacijo pretoka blaga in informacij s čim manjšimi logističnimi stroški. Pomemben del logističnih storitev sta za naše podjetje pretovarjanje in skladiščenje v Ljubljani, ki jih naše podjetje opravlja za vas. Ker je naše delo zbirni transport, naše skladišče v Ljubljani zbira in hrani blago do nakladanja na prevozna sredstva in dostave v določen kraj.

Zbrano blago v skladišču razporedimo na ustrezna prevozna sredstva glede na relacijo, kam so namenjena, velikost tovora, vrsto blaga in hitrost dostave. Upoštevamo tudi posebne želje naših strank.

Naše skladišče ima vse potrebne certifikate in urejene standarde. Zbiramo pošiljke za odpremo in dostavo različnih vrst blaga z izbranim transportom. Delo zahteva hitro in učinkovito posredovanje, zato je vsa logistika vnaprej pripravljena in dogovorjena. Pri nakladanju in razkladanju nam pomaga viličar.

Izbirate lahko skladiščenje v Ljubljani, v poštev za naše stranke pa pride tudi oddaja skladišča.