Logistika je dandanes zelo pomemben element sodobne ekonomije in naše podjetje se ukvarja z mednarodnim transportom, logistiko, carinjenjem, skladiščenjem in oddajo skladišč.

Cestni transport oziroma prevozi po Sloveniji in celotni Evropi, ki ga nudi naše podjetje, so kljub napredku na področju transporta še vedno tako cenovno kot logistično najbolj ugoden način prevoza tovora. Že dolgo pa je prisotna tudi globalna prodaja blaga, ob kateri ima velik pomen internet, ki podpira mednarodne transakcije. Kupec želi blago dobiti v čim krajšem času, pri čemer ga obvezujejo zakonsko določeni roki. Posledično se odvije vse več mednarodnih prevozov, pri katerih je prevoz z letali najboljša izbira.

Naše podjetje se ukvarja tako z dostavo po Sloveniji kot po celotni Evropi, pri čemer nam zadovoljstvo naših strank pomeni največ. Pri delu smo skrbni in natančni ter vedno na voljo za vprašanja našim strankam. Naša naloga je, da v logistiki spremljamo vse spremenljive dejavnike, ki bi lahko vplivali na proces transporta.

Vedno se trudimo, da smo pozorni in da pravočasno ter učinkovito ukrepamo. Želimo si, da je transportni proces, kar se da optimalen z izogibom nepotrebnim stroškom.  Naša prednost je, da lahko postopek dostave po celi Evropi uredite na enem mestu, kar vam prihrani ogromno časa in denarja.

Mi poskrbimo za usmerjanje pošiljke, kar pomeni, da za vas poiščemo najugodnejšo pot, način in čas transporta, izračunamo transportne stroške ob upoštevanju zahtev po hitrosti, varnosti in lastnostih tovora.

Za svojim delom stojimo in vam zagotavljamo 100 % garancijo na naše storitve.